Volg ons
Facebook LinkedIn
The Unit Academy

Workshops
Naast reguliere (incompany) trainingen verzorgen wij ook workshops. Hieronder kunt u meer lezen over de workshop Architectuur en de workshop Storage Stategie. 

Introductie Enterprise Architectuur
Heeft u altijd al willen begrijpen wat architectuur is en wat het voor u en uw organisatie kan betekenen? Start snel op met deze praktijkgerichte workshop voor Enterprise Architecuur! 

In deze workshop van één dag gaan we in op de praktische kant van architectuur. We laten u ervaren hoe het architectuurraamwerk TOGAF kan worden toegepast en hoe visueel architectuur bedreven kan worden met modelleringstaal ArchiMate. Meer lezen..

Workshop Storage Strategie
Datagroei is een ontwikkeling die niet is tegen te houden en die hoge eisen stelt aan storage architecturen. Hoe voorkomt u dat Storage afdelingen een grote diversiteit aan technologieën beheren en dat er een enorme hoeveelheid beheerders noodzakelijk is? Deze workshop leert u in één dag hoe u een storage visie/strategie/architectuur kunt ontwikkelen, wat de laatste trends zijn op het gebied van storage strategie en hoe hier optimaal op ingespeeld kan worden. Meer lezen..

Wij verzorgen ook graag uw incompany workshops zoals wij dat doen o.a. voor Dexia, PharmaPartners en Europol. In de incompany workshops integreren we uw specifieke wensen. De ervaring heeft geleerd dat deze aanpak goed bijdraagt aan kennis en draagvlak in uw veranderende organisatie. De workshops zijn effectief en financieel aantrekkelijk. Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze klanten

Wintershall ABN Amro ING Universal Music Group Universiteit Nijmegen