Volg ons
Facebook LinkedIn
The Unit Academy

The Unit Academy
The Unit Academy is het deel van de organisatie waar we mensen trainen en coachen op het gebied van architectuur.
Als opleidingsorganisatie zijn we actief voor universiteiten, overheden en bedrijven in binnen- en buitenland. Voor onder andere managers, consultants, specialisten en architecten verzorgen wij (incompany) trainingen (in o.a. TOGAF®, ArchiMate®, Dragon1 EA Bridge en Architect als Autoriteit), workshops, free webinars en coachingtrajecten. 

Onze organisatie en trainers zijn gecertificeerd en geaccrediteerd om de trainingen te kunnen en mogen geven. Zo zijn we gecertificeerd en geaccrediteerd door The Open Group. Daarnaast evalueren wij onze kwaliteit door deelnemers van trainingen vrijwillig en anoniem een evaluatieformulier te laten invullen na de training. Dit doen wij objectief via vergelijkingssite Springest. Wist u dat wij daar als beste TOGAF® trainer zijn beoordeeld? Op onze site zijn de ervaringen van vele enthousiaste deelnemers die u voorgingen te lezen.

The Unit Consultancy 
Naast trainingen biedt The Unit ook consultancy diensten aan. Zo hebben wij architecten die direct voor u aan de slag kunnen, maar bieden we ook concrete diensten aan voor uw organisatie. Neem daarvoor een kijkje bij The Unit Consultancy of klik direct door naar onze diensten

Alle trainingen inclusief iPad Mini! Trainings overzicht

Onze klanten

Pharma Partners Universal Music Group Martinair ING Verdonck Klooster & Associates